Відгуки

Відгуки покупців
Ya
27.11.2020

Спасибо за ваши услуги

Мирослава
25.11.2020
Задоволена послугами цієї аптеки. Швидка та якісна доставка, високий рівень обслуговування та підхід до кожного клієнта. Рекомендую!!!
Сюзанна
21.11.2020

Чай МОМ СОС дієвий дуже допоміг при лактаційному кризі. Магазин спрацював оперативно

Сергей
20.11.2020
Благодарю за быстрое реагирование на заказ,обработку и отправку !Очень доволен,быстрой доставкой!Рекомендую !
ТАТЬЯНА
19.11.2020
Хочу сказать -большое спасибо, всем кто принимал участие в моем заказе. Понравилось общение с оператором - доброжелательное, вежливое. Получила заказ раньше времени, в хорошей упаковке. Обращаться буду еще. СПАСИБО БОЛЬШОЕ !!! УДАЧИ ВАМ !!!!
Евгений
19.11.2020
Общение с оператором комфортное и доброжелательное-приятно-10баллов из 10
Екатерина
18.11.2020
Спасибо большое, обслуживание понравилось, быстро и качественно.
Илона
18.11.2020

Хочу поставити 2 зірки,проте не виходить...(((

На сайті ціна вказана як 119 грн. І замовлення моє було підтверджене та нібито виконане на вказану суму.Але коли я прийшла до аптеки щоб отримати своє замовлення,виявилося,що я повинна сплатити за дві баночки суміші не 240,а 280грн. Як пояснила продавчиня,нібито їм доставили суміш саме за такою ціною і вона нічого не може зробити,оскільки до цього сайту вона не має жодного відношення.Мене поставили перед фактом і я була вимушена забирати замовлення за цією підвищеною ціною(((( Адреса цієї аптеки- СітіФарм по вул.С.Бандери,17/1.

______________________________________________________

Apteka.com

По ситуації клієнта розібралися, повернули різницю клієнту. Дякуємо за інформацію.

Инна
18.11.2020
Все устроило) и цена и качество ????????
Алевтина Кроль
18.11.2020
Спасибо большое за обслуживание!!! Ваше обслуживание, высший класс!!!Ставлю за роботу 12 балов!!! Ещё раз спасибо!!!
Алёна
17.11.2020
Заказала препарат в четверг 12 числа, перезвонили с сайта уточнили и поставили доставку на 14 число. Что было приятно, доставили 13, сразу же позвонили сообщив об этом. Очень понравились коммуникация персонала и быстрая доставка!!!
Мирослава
16.11.2020
брала а аптеке по рецепту врача - препарат хороший (Алсокам), побочных эффектов не заметила. Рекомендую не заниматься самолечением а колоть после назначения врача.
Написати відгук
Ваше місто: Дніпро?
08004 08004